top of page

Subtropisk badeland 

Vores feriecenter ligger ganske få meter fra en af de bedste sandstrande i Danmark.

Men derfor er det stadig rart med gode indendørs bademuligheder, hvis solen eller de varme temperaturer lader vente på sig.

 

Når I holder jeres ferie hos feriecenter Øster Hurup  har I ubegrænset og gratis adgang til badelandet med den 50 meter lange vandrutsjebane og børnebassin. Her kan I slappe af og nyde solen og en god bog, mens ungerne giver den gas. 

Gratis

Badelandet er gratis, og I er garanteret adgang i hele åbningstiden når I lejer sommerhus via Feriecenter Øster Hurup.

Af hensyn til egen sikkerhed skal børn under 12 år, der ikke kan svømme benytte svømmevinger, som I gerne selv må medbringe. Børn under 12 år skal endvidere være i selskab med en voksen over 18 år. 

Alle børn under 3 år skal være iført badeble og godkendt blebadebukser. 

Bor i ikke ved Feriecenter Øster Hurup og ønsker, at benytte vandland er prisen 100 kr. pr. person for en entrebillet. Spa og Sauna er lukket. 

Covid-19 informationer ved Feriecenter Øster Hurup

Trygge rammer under ferien:
Under ferien bor I i jeres eget feriehus i grønne omgivelser med god plads omkring. Her kan I nyde den gode sommerhusstemning og tiden sammen med familien. Ved Feriecenter Øster Hurup er der masser af plads at boltre sig på for hele familien, så alle kan få en tryg ferieoplevelse.

Pas på hinanden
I møde synlige spritdispensere, og rengøring har høj prioritet. Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger og pas godt på jer selv og andre gæster – så er I med til at sikre en både sjov og tryg ferie for jer selv og andre.

  • Bliv hjemme under dynen, hvis du er syg eller har symptomer på coronavirus.

  • Hold afstand og vis hensyn til andre.

  • Vask hænder tit eller brug håndsprit.

  • Host eller nys i ærmet.

bottom of page